Ons werk

kleine greep uit onze projecten

Verbouwing Heibloem

Verbouwing Heibloem

Bij een vaste relatie in Heibloem hebben we in het najaar van vorig jaar de e-installatie in de nieuwe kantoren gemaakt. Nu hebben we het woonhuis onderhanden genomen. Hier hebben we de complete e-installatie vernieuwd. Voor het schakelmateriaal is gekozen voor Busch Jaeger Future zwart.

Verbouwing Deurne

Verbouwing Deurne

In Deurne hebben we recent de onder verdieping van een woning de complete e-installatie vervangen. Hier hebben we tevens een camerabewaking met intercom gemontereerd.

Kantoor Sevenum

Kantoor Sevenum

In Sevenum zijn we bezig met een winkelpand wat we gaan vermaken tot kantoor. Hier komt tevens een alarmsysteem in en camerabewaking. De meterkast hebben we recent al gemonteerd.

Meterkast Swalmen

Meterkast Swalmen

Deze meterkast voldeed niet aan de wensen van de klant en tevens was hij niet netjes afgewerkt. Hier hebben we gezorgd dat het weer een toonbare meterkast is geworden.

Storing kortsluiting Roggel

Storing kortsluiting Roggel

In Roggel kregen we laatst een storing binnen van kortsluiting in de tuinverlichting. Na metingen en een beetje zoekwerk hebben we de boos doender gevonden. Lasdoos waar water ingelopen was. Dit word binnenkort helemaal gerenoveerd.

Bouw kantoren/hygienesluis

Bouw kantoren/hygienesluis

In Heibloem zijn we een tijd terug gestart met de complete E-installatie van een aantal kantoren en hygiëne sluis van een varkensbedrijf. Hier hebben we ook camera’s gehangen met tv’s in de kantoren. Na de bouw van de kantoren gaan we verder met de verbouwing van het woonhuis.

Verbouwing Gemeenschapshuis Smelentos

Verbouwing Gemeenschapshuis Smelentos

In Evertsoord zijn we bezig met een verbouwing van een gemeenschapshuis. Hier wordt de oude kantine omgetoverd tot een moderne ruimte voorzien van LED verlichting en tevens langs de zijkanten RGB verlichting. Meer foto’s volgen.