Ons werk

kleine greep uit onze projecten

Kantoor Sevenum

Kantoor Sevenum

In Sevenum zijn we bezig met een winkelpand wat we gaan vermaken tot kantoor. Hier komt tevens een alarmsysteem in en camerabewaking. De meterkast hebben we recent al gemonteerd.

Meterkast Swalmen

Meterkast Swalmen

Deze meterkast voldeed niet aan de wensen van de klant en tevens was hij niet netjes afgewerkt. Hier hebben we gezorgd dat het weer een toonbare meterkast is geworden.

Storing kortsluiting Roggel

Storing kortsluiting Roggel

In Roggel kregen we laatst een storing binnen van kortsluiting in de tuinverlichting. Na metingen en een beetje zoekwerk hebben we de boos doender gevonden. Lasdoos waar water ingelopen was. Dit word binnenkort helemaal gerenoveerd.

Bouw kantoren/hygienesluis

Bouw kantoren/hygienesluis

In Heibloem zijn we een tijd terug gestart met de complete E-installatie van een aantal kantoren en hygiëne sluis van een varkensbedrijf. Hier hebben we ook camera’s gehangen met tv’s in de kantoren. Na de bouw van de kantoren gaan we verder met de verbouwing van het woonhuis.

Verbouwing Gemeenschapshuis Smelentos

Verbouwing Gemeenschapshuis Smelentos

In Evertsoord zijn we bezig met een verbouwing van een gemeenschapshuis. Hier wordt de oude kantine omgetoverd tot een moderne ruimte voorzien van LED verlichting en tevens langs de zijkanten RGB verlichting. Meer foto’s volgen.

Verbouwing America

Verbouwing America

Bij onze klant America zijn we bezig om de woning levensloopbestendig te maken. In het voormalig gastenverblijf komen de slaapkamer en badkamer en tevens word de oude keuken helemaal vernieuwd. (meer foto’s volgen)

Kippenstal

Kippenstal

Samen met onze klant in Vessum hebben we de e-installatie van een kippenstal gerealiseerd. Hierin hebben we een ventilatiesysteem van Stienen gemonteerd.