Diensten

Wat wij doen

Elektrotechniek

Op het gebied van aanleg en onderhoud van elektrische installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

 

 

Beveiliging

Het veilig achterlaten van uw bedrijfspand of uw woning is heel vanzelfsprekend. Maar dan wel met de juiste inbraakbeveiliging dat past bij het pand dat u wilt beveiligen. Wij adviseren u op het gebied van inbraakbeveiliging en Camerasystemen.

kippenstal vessum nick poels elektrotechniek

Agro

Voor aanleg en/of onderhoud aan uw stal bent uw bij ons aan het juiste adres. Wij installeren en onderhouden ventilatiesystemen, voerinstallaties en complete e-installaties.

Nick Poels Elektrotechniek

Oproepservice 

Ook bij calamiteiten kunt u terecht bij ons. Dag en nacht, zeven dagen in de week. Maar dan natuurlijk alleen bij noodgevallen!

 

 

Nick Poels Elektrotechniek

Veelgestelde vragen (FAQ)

Het vervangen van een meterkast duurt van een halve dag tot een hele werkdag.

Nee wij kunnen geen verzwaring aanvragen voor uw adres. Dit kunt u zelf doen bij www.enexis.nl/consument/mijn-enexis

  • Schakel alle groepen uit die door de betreffende aardlekschakelaar zijn beveiligd.
  • De uitgevallen aardlekschakelaar weer inschakelen.
  • Dan de groepsschakelaars één voor één weer inschakelen.
  • Als bij het inschakelen van een groep de aardlekschakelaar weer uitvalt, dan dient deze groep uitgeschakeld te blijven, waarna de aardlekschakelaar weer word ingeschakeld.
  • De defecte groep of elektrisch apparaat dat is aangesloten op deze groep, dient door uw installateur te worden gerepareerd.

In gebouwen waarvan de aanleg van de elektrische installatie dateert van voor 1 oktober 1981, hoeft niet in alle stopcontacten of aan alle lichtpunten een aarding aanwezig zijn. Indien er echter toestellen aangesloten worden waarbij wel een aarding noodzakelijk is, moet er een verbinding met de aarde gemaakt worden. Bij nieuwbouw of renovatie is dit wel verplicht.