Agro

Agro

Voor aanleg en/of onderhoud aan uw stal bent uw bij ons aan het juiste adres. Wij installeren en onderhouden complete stallen met o.a. verlichting, ventilatiesystemen, voerinstallaties en complete      e-installaties.

Verlichting

Voor een optimaal welzijn van uw dieren is een juiste lichtsterkte en -hoeveelheid essentieel. Wij maken gebruik van kwaliteitsmerken. We onderbouwen onze installaties altijd voortijdig met een lichtplan, zodat we verzekerd zijn van een juiste lichtverdeling die volledig aangepast is aan het gebouw. In combinatie met onze klimaatcomputers kunnen we uw systeem voorzien van diverse lichtsturingen.

Ventilatie

De juiste hoeveelheid lucht, met de juiste snelheid, op de juiste plaats bij uw dieren. Ongeacht staltype, buitenklimaat of huisvestingssysteem. Dat is het geheim van een gezond klimaat. Door een nauwgezette samenwerking met Stienen Bedrijfselektronica B.V. kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden voor uw stal. Vraag naar de mogelijkheden.

Voerinstallatie

Een goed en efficiënt voersysteem is essentieel voor een goed resultaat in uw stal. Door de jarenlange ervaring in de voertechniek kunnen wij u goed adviseren en ondersteunen. Ook leveren wij complete droogvoersystemen. Of het nu gaat om een computer gestuurd droogvoersysteem of een simpele bakkenvuller. Vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Neem contact op met Nick en maak een afspraak!