Elektrotechniek

Elektrotechniek

Op het gebied van aanleg en onderhoud van elektrische installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen zowel een nieuwe elektrische installatie aanleggen en onderhouden als een bestaande installatie ontwerpen en aanleggen. Dit verrichten wij bij particulieren en bedrijven, waarbij wij onze werkzaamheden altijd op maat uitvoeren.

Datanetwerken

Een datanetwerk wordt gebruikt voor internet-, telefoon-, en beveiligingssystemen zoals cameraobservatie en toegangscontrole. Voor een storingsvrije werking is de aanleg van bekabeling met universele aansluitingen werk voor een gespecialiseerde vakman. Wij zijn in staat om het volledige datanetwerk veilig en vakkundig voor u te verzorgen.

Geluidsinstallaties

Er zijn tal van toepassingen te bedenken voor het gebruik van een geluidsinstallatie. In principe kan elke ruimte,vochtig, klein of groot worden voorzien van geluid. Wij bieden een keur van luidsprekers aan zo kan er worden gekozen voor een plafond inbouwluidspreker maar ook voor een wandluidspeker , of een drukkamerluidspreker al dan niet vochtbestendig. De geluidsinstallatie is op basis van een 100V installatie.

Neem contact op

Neem contact op met Nick en maak een afspraak!