Beveiliging

Beveiliging

Het veilig achterlaten van uw bedrijfspand of uw woning als u die verlaat is heel vanzelfsprekend. Maar dan wel als u de juiste inbraakbeveiliging hebt dat past bij het pand dat u wilt beveiligen. Wij adviseren u op het gebied van inbraakbeveiliging. Wij zorgen ervoor dat de beveiliging precies voldoende is, want u hoeft van uw pand geen bunker te maken.

Complete inbraakbeveiliging

Wij werken altijd met oplossingen op maat, zo ook met de installatie van inbraakbeveiliging. Wij komen bij u langs om het inbraakrisico te bekijken en we brengen de zwakke plekken in kaart. Op basis van deze gegevens maken we voor u een passend advies en installeren we de alarmsystemen nauwkeurig en veilig. Wij koppelen de systemen aan overige installaties binnen uw pand. Daarnaast installeren wij alles wat u nodig heeft, zo compleet als u wilt: zelfs met een applicatie op uw smartphone, zodat u direct een melding krijgt.

  • Advies dat past bij het pand
  • Nauwkeurige en veilige installatie
  • Koppeling met overige systemen
  • Meldingen via app op smartphone

Aanleg van camerabewaking

Wij zorgen ervoor dat de camerabewaking van uw panden uitstekend geregeld zijn. De camera’s hebben een scherp beeld, waardoor u tot in detail kunt zien wat zich afspeelt voor de camera. Dit werkt zelfs ’s nachts uitstekend, door de camera’s met nachtzicht. Kentekenregistratie door middel van de bewakingscamera’s is dan ook mogelijk. Met onze systemen bent u in de mogelijkheid uw camera’s te koppelen aan een app, zodat u altijd zicht kunt hebben op de beveiligde locatie. Uiteraard is er koppeling mogelijk naar de meldkamer bij het signaleren van ongewenste activiteiten op uw terrein.

Neem contact op

Neem contact op met Nick en maak een afspraak!